dr. med.

SELIM ÇERKEZI

Rreth Meje

Selim Çerkezi u lind më 28 shkurt 1986 në Gostivar, Republika e Maqedonisë së Veriut. Mbaroi studimet në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës (2005-2011) dhe fitoi titullin Mjek i Përgjithshëm (dr. med.). 

Ka shkruar disa libra artistikë me poezi, tregime e novela dhe është autor dhe bashkëautor i disa librave dhe punimeve shkencore nga fusha e mjekësisë.

MË TË FUNDIT

Së shpejti…

LIBRA ARTISTIKË

“Pëllumbat në sofrën diellore”

Autori: Selim Çerkezi
Botuesi: Luma – Tetovë
Viti: 2001

“Kur zemra buzëqesh”

Autori: Selim Çerkezi
Botuesi: Çabej – Tetovë
Viti: 2003

“Aurorat e dashurisë”

Autori: Selim Çerkezi
Botuesi: Çabej – Tetovë
Viti: 2005

LIBRA MJEKËSORË

“Bazat e elektrokardiografisë me atlas elektrokardiografik”

Autori: Selim Çerkezi
Botuesi:  Tringa Design – Tetovë
Viti: 2012

“Anatomia e njeriut”

Autori: N. Behxheti, Selim Çerkezi, Argjent Muça, me bp.
Botuesi: Universiteti i Tetovës, Tetovë
Viti: 2013

“Anatomia e njeriut – membrum superius et inferius”

Autori: Sadi Bexheti, Selim Çerkezi, Nasir Behxheti, Jeton Shatri
Botuesi: Focus Print – Shkup
Viti: 2019

“Anatomia e njeriut – osteologia, membrum superius et inferius”

Autori: Selim Çerkezi, Meriton Ballazhi, Jeton Shatri
Botuesi: Focus Print – Shkup
Viti: 2018